top of page
5.1 Foto klanten bijgeknipt.jpg
About

Klanten

Enkele mooie woorden van tevreden klanten:

“Jenny gaf het gevoel dat alles bespreekbaar was en dat bood de veiligheid om dieper te graven en door te vragen, zodat elk individu het beste uit de opleiding kon halen voor hem/haar.” 

 

“Bedankt voor het professioneel faciliteren van onze overlegmeeting tussen de tweetalige multidisciplinaire teams van vier verschillende bedrijven!  Het overleg was constructief, en het resultaat oversteeg onze verwachtingen!"

 

“Ik koos Jenny niet alleen omdat ze gigantisch veel professionalisme uitstraalt, maar ook omdat ze zo'n groot en warm hart heeft. Op haar eigen prachtige gestructureerde maar zachtmenselijke manier weet ze als geen ander mijn behoeften, blinde vlekken en pijnpunten bloot te leggen. Ik kan en durf me helemaal openstellen bij haar, voel me veilig, gehoord en begrepen, en weet me steeds aangemoedigd om naar de oplossingen toe te werken die het best zijn voor mij. Ik ben dus echt heel blij met een topcoach als Jenny!”

 

"Jenny Cornelis van Catusco heeft een beroep gedaan op onze collectieve intelligentie tijdens een workshop die ging over de rollen en verantwoordelijkheden van één van mijn teams en over de structurele verbetering van onze projecten. Haar analyse was zeer pertinent en haar workshop heeft ons de mogelijkheid geboden om vooruitgang te boeken. Dankjewel, Jenny."

 

"De opleiding werd gegeven door Jenny, een zeer sympathieke vrouw die weet waarover ze spreekt. Het is niet enkel theorie maar deze wordt toegepast op je eigen manier van werken. De training houdt rekening met de noden van trainees. Het geeft een duidelijk zicht over de verbeterpunten en sterke punten in je dagdagelijkse leven. Zeker een aanrader!"

 

"Ik heb Jenny leren kennen eerst en vooral als een zeer warme en intuïtief aanvoelende dame. Haar betrokkenheid bij alles wat zij met mensen en groepen doet is enorm. Zij zet zich 100 procent in voor wat zij gelooft als #mensen helpen een betere versie van zichzelf worden."

 


"Haar kennis en inzicht met en over Insights Discovery, die ik persoonlijk bij haar heb mogen ervaren, brengt jou op een zachte maar duidelijke manier naar zelfinzicht en zelfkennis zodat betere performance in zowel het beroepsleven als het privéleven gemakkelijker wordt. Als jij met je bedrijf tot betere resultaten wilt komen met je team is Jenny Cornelis dé referentie in België om naar toe te stappen."

 

"Vorige week heb ik het genoegen gehad om een mooie opleiding te kunnen volgen rond assertiviteit op het werk. Bedankt Jenny voor de zeer professionele aanpak en de vele praktijkoefeningen die ik nog iedere dag kan gebruiken 🙏​"

 

Samenwerken?

Benieuwd hoe ik jou of jouw team zou kunnen begeleiden? 

bottom of page