top of page
6.1 Foto aanpak bijgeknipt boven.jpg
About

Aanpak

Verbinding

Groei

Authenticiteit

2-talig

Verbinding, diepgang & authenticiteit typeren mij

Vanuit verbinding maak ik samen met de deelnemers de vertaalslag van theorie naar praktijk. Bovendien duik ik ook graag in de diepte. Welke nood heeft iedere individuele deelnemer om stappen te kunnen zetten in de eigen persoonlijke groei? Waarin wil de persoon zelf groeien? Wat sluit aan bij de eigen kern en persoonlijkheid? 

Daarvoor werk ik steeds in een sfeer van openheid en vertrouwen, zodat echtheid en authenticiteit er ten volle mogen zijn en er een veilige setting kan ontstaan om écht te leren en te groeien. 

Coaching & Training JennyCornelis
Jenny Cornelis opleidingen

Een rijkelijk gevulde rugzak ter inspiratie

Mijn rugzak is gevuld met een rijk gamma aan opleidingen, theorieën, tools, methodieken, enzovoort. Dat biedt me alle kansen om ook tijdens de opleiding extra materiaal naar boven te halen. Het is immers mijn passie om deelnemers te begeleiden met mijn inspirerende drive, knowhow en aanpak. 

Bovendien geloof ik niet in een ‘zo moet het’-verhaal, ik pleit wel voor ‘zo kan het’. Dat biedt elke deelnemer de kans om verder te bouwen op de eigen talenten en te groeien op een manier die echt bij de persoonlijkheid past. 

Op maat van de klant, het individu & het voltallige team

Een intakegesprek vormt de start van elk samenwerkingsverhaal. Onderling bespreken we de huidige situatie om helder te krijgen wat er net nodig is, zodat we samen de juiste oplossing kunnen formuleren. De ene keer vormt een individuele coaching het meest passende antwoord, een andere keer gaat het hele team aan de slag of kiezen we voor een combinatie van beiden. Eventueel betrek ik hierbij een collega-expert of acteur zodat de puzzelstukjes helemaal in elkaar passen. 

Op vlak van persoonlijke groei is het voor elke deelnemer wezenlijk om zich in de eigen moedertaal te kunnen uitdrukken. De onderlinge uitwisseling krijgt meer diepgang door de nuance in woorden. Als tweetalig trainer kan ik met het voltallige team aan de slag en kunnen we in elke training ook aan teamcohesie werken. 

Een debriefing laat ons toe om samen terug te blikken. Wat zijn de volgende stappen in de evolutie van het team en de individuele medewerkers? Zo kan er nog sterker ingezet worden op een lange termijn groeiverhaal en een sterk opleidingsplan. 

Jenny Cornelis - Catusco

Samenwerken?

Benieuwd hoe ik jou of jouw team zou kunnen begeleiden? 

bottom of page