top of page

Mijn aanpak

Authentiek

De geschikte oplossing voor jouw bedrijf ligt niet altijd in een bestaande (succes)formule. Soms is het nodig om samen iets nieuws te co-creëren. Zodat het werkt voor jullie noden en binnen de realiteit van het bedrijf.

Ook tijdens de begeleiding pas ik me graag aan in functie van de noden. Zo komt in een coaching soms de trainer in me naar boven om een vaardigheid aan te leren, en ga ik in trainingen ook coachend te werk om ook diepere lagen te kunnen  aanspreken. 

Ik werk steeds aan een sfeer van openheid en vertrouwen, zodat echtheid en eerlijkheid naar boven kunnen komen. Dit zorgt voor een veilige bedding waarin de deelnemers zichzelf durven te laten zien, en als vanzelf de bereidheid ontstaat om groeistappen te zetten. 

catusco_JennyCornelis_training&coaching.
Catusco_training-coaching.jpg

De deelnemer centraal

In het intakegesprek vertrekken we altijd van een analyse van het probleem. Wat is het probleem precies? Waar wil je naartoe? Wat probeerde je al? Wat werkte er voor jou en wat niet? In deze vragen sta jij als mens centraal. Want enkel een aanpak afgestemd op jouw persoonlijkheid en behoeften werkt. Zodra er bij jou verandering ontstaat, op jouw tempo, worden de resultaten vanzelf zichtbaar.

Soms is een individueel coachingstraject aan de orde, soms een training met het team, soms een combinatie van beiden. Na afloop van een traject nemen we tijd om te evalueren. Zijn we waar we moeten zijn, of is er nog iets nodig? 

Inspiratie ten top

Mijn rugzak is in de loop der jaren behoorlijk gevuld geraakt met tools en methodieken die hun succes ruimschoots hebben bewezen. Ik werk o.a. met onderstaande methodes, waarbij het doel steeds is om deze niet blind te volgen, maar er meester van te worden. 

Ik ben er als professional om de deelnemer(s) te begeleiden met mijn inspirerende drive, knowhow en aanpak. Ik geloof niet in 'zo moet het'. Verwacht eerder een 'zo kan het'. Op die manier werkt elke deelnemer uit eigen ervaring naar de beoogde doelstelling en is het resultaat telkens opnieuw een actieplan om verder te evolueren.

Catusco-cv.jpg
Catusco_JennyCornelis_coaching-people-management

Training in 2 talen

Aangezien ik tweetalig ben, kan elke training zowel in het Nederlands als in het Frans doorgaan. Ook een combinatie van beide talen in één en dezelfde  training is perfect mogelijk. Dit biedt uitkomst voor 2-talige teams. Zo kan ieder teamlid zich uitdrukken en aangesproken worden in zijn eigen moedertaal.

Blijvend resultaat

Na een training worden de deelnemers niet zomaar losgelaten. Iedereen krijgt een persoonlijke uitnodiging om verder aan de slag te gaan met zijn of haar actieplan. Zo kan het maximale uit de opleiding gehaald worden, en kunnen deelnemers ook na de training nog bij me terecht met hun vragen.

Pas daarna is het moment gekomen voor een grondige evaluatie. In deze fase krijg ik een beeld van eventuele bijkomende noden. Die analyseer ik en koppel ik vervolgens terug naar jou met het nodige advies zodat je een stevige houvast hebt bij het opstellen van een doordacht en solide opleidingsplan voor je bedrijf.

Catusco_JennyCornelis_veerkracht.jpg
Catusco_JennyCornelis_training-vorming.j

Samen met andere experten

Ik werk samen met een sterk netwerk van ervaren trainers en coaches, die ik kan inschakelen bij thema's die extra expertise vragen. Hierbij blijf ik jouw enige aanspreekpersoon, zodat extra tijd en zorgen voor jou vermeden worden en jij je maximaal kan focussen op de inhoud van het verhaal.

Mogelijke topics van mede-experten:

Systeemopstellingen met en zonder paarden, Zelfvertrouwen, Mindfulness , Digital detox, Project Management, Empowerment & Persoonlijk leiderschap (Leading from within), Vrouwelijk leiderschap, Master your mindset, Brain Mapping, Stress management, VeerkrachtThinking out of the box, Netwerken online, hoe werkt dat?, Social media management, Online zichtbaarheid, hoe doe je dat? Kwaliteiten en Kernkwadranten, Competenties en talenten,...

Wil je ondersteund worden of wil je een bepaalde situatie of een huidig probleem voorleggen?

Catusco_103_5710_edited.jpg

Als therapeut vind ik het belangrijk om ook voor mezelf te zorgen en te streven naar groei. Ik koos Jenny niet alleen omdat ze gigantisch veel professionalisme uitstraalt, maar ook omdat ze zo'n groot en warm hart heeft. Op haar eigen prachtige gestructureerde maar zachtmenselijke manier weet ze als geen ander mijn behoeften, blinde vlekken en pijnpunten bloot te leggen. Ik kan en durf me helemaal openstellen bij haar, voel me veilig, gehoord en begrepen, en weet me steeds aangemoedigd om naar de oplossingen toe te werken die het best zijn voor mij. Ik ben dus echt heel blij met een topcoach als Jenny!

De online opleiding zat goed in elkaar. De trainster was zeer goed voorbereid, waardoor alles soepel verliep. Tijdens de training leidde ze ons in breakout rooms, wat de training interactief maakte. Ze gaf het gevoel dat alles bespreekbaar was en dat bood de veiligheid om dieper te graven en door te vragen, zodat elk individu het beste uit de training kon halen voor hem/haar.

Jenny is een zeer competente coach (ze straalt ook rust uit wat me ook meteen op mijn gemak brengt). De materie is zeer actueel en interessant en gekoppeld aan de praktijk.

bottom of page