top of page

Enkele deelnemers / coachees aan het woord:

Als therapeut vind ik het belangrijk om ook voor mezelf te zorgen en te streven naar groei. Ik koos Jenny niet alleen omdat ze gigantisch veel professionalisme uitstraalt, maar ook omdat ze zo'n groot en warm hart heeft. Op haar eigen prachtige gestructureerde maar zachtmenselijke manier weet ze als geen ander mijn behoeften, blinde vlekken en pijnpunten bloot te leggen. Ik kan en durf me helemaal openstellen bij haar, voel me veilig, gehoord en begrepen, en weet me steeds aangemoedigd om naar de oplossingen toe te werken die het best zijn voor mij. Ik ben dus echt heel blij met een topcoach als Jenny!

"Bedankt voor de fijne opleiding! Ik heb veel bijgeleerd op vlak van communicatie. Vooral toepasbaar op het werk maar ook daarbuiten. Het enthousiasme en actief te werk gaan van onze trainer zorgde voor een fijne sfeer tijdens de training."

 

"De online opleiding zat goed in elkaar. De trainster was zeer goed voorbereid, waardoor alles soepel verliep. Tijdens de training leidde ze ons in breakout rooms, wat de training interactief maakte. Ze gaf het gevoel dat alles bespreekbaar was en dat bood de veiligheid om dieper te graven en door te vragen, zodat elk individu het beste uit de training kon halen voor hem/haar."

 

"Omdat we een virtuele sessie hadden, moest onze lesgever creatief zijn om het interactief te maken. Ik vond dat ze dat heel goed heeft aangepakt en de afwisseling tussen theorie en bespreekmoment/opdracht in kleine groepen a.d.h.v. een break-out room vond ik zeer positief. Dit zette ons tot denken, leidde tot verschillende nieuwe inzichten en het helpt om de materie beter te begrijpen én te onthouden."

 

"Jenny is een zeer competente coach (ze straalt ook rust uit wat me ook meteen op mijn gemak brengt). De materie is zeer actueel en interessant en gekoppeld aan de praktijk."

"De opleiding zat op alle vlakken zo goed in elkaar, dat het ruimte creëerde voor interactie en diepgang, waardoor een opleiding pas echt interessant wordt."

 

"Deze opleiding werd gegeven door Jenny, een zeer sympathieke vrouw die weet waarover ze spreekt. Het is niet enkel theorie maar deze wordt toegepast op je eigen manier van werken. De training houdt rekening met de noden van trainees. Het geeft een duidelijk zicht over de verbeterpunten en sterke punten in je dagdagelijkse leven. Zeker een aanrader!"

"Jenny, bedankt voor het inzicht dat je me de afgelopen weken hebt gegeven. Ik ben wijzer geworden over hoe ik functioneer, waar ik aan kan werken en ik voel me gesterkt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bedankt dat je je ervaringen wilt delen en de diepte in duikt!"

 

"Bedankt voor het professioneel faciliteren van onze overlegmeeting tussen de tweetalige multidisciplinaire teams van vier verschillende bedrijven! Het overleg was constructief, en het resultaat oversteeg onze verwachtingen!"

 

"Ik werk ondertussen 5 jaar samen met Jenny. Jenny is een betrouwbare, enthousiaste en inspirerende trainer. Wat ik het meeste apprecieer in Jenny is de drive om steeds bij te leren en beter te willen doen. Dat maakt van haar een blijver!"

"Een supertoffe training die niet saai is. Actieve oefeningen om de aandacht erbij te houden! En zeker aan te raden!!"

Wil je graag samen aan de slag?

Catusco_090_01772_edited.jpg
bottom of page