top of page
AnsPhotography_2021_business_JennyCornel

'You can't go back and change the beginning,
but you can start where you are
 and change the end.'

C.S. Lewis 

expert in

People &
Management

passion for

Communication &
Group Dynamics

Teamstrubbelingen, stress, burn-out, onvrede,... het zijn problemen waar elk bedrijf vroeg of laat mee te maken krijgt. En waar best zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt voor de boel escaleert.

 

Hoe moeilijk of complex een situatie ook lijkt, er is altijd verandering mogelijk. Mijn motto? Pak het vast! Bekijk de situatie, begrijp waar de knoop zit, en leer wat je te leren hebt. Als team, als leidinggevende of als medewerker. 

Ik help je graag deze switch te maken en inzicht te krijgen in jezelf, je team en in de dynamieken die er spelen. Zodat er terug een flow ontstaat vol energie en optimale samenwerking

Catusco_JennyCornelis_coach-trainer.jpg
Catusco-people-management

Effectief leidinggeven en erin slagen om mensen efficiënt te laten werken én samenwerken is een hele kunst. Het is een gave, maar ook een vakmanschap dat je kan leren. 

catusco-communication-skills

Communicatie wordt maar al te vaak beschouwd als een evidente basisvaardigheid. Helaas is niets minder waar. Veel problemen ontstaan door een gebrek aan communicatieskills. Het goede nieuws? Iedereen kan dit leren! Ontdek hier hoe je door een vaardige communicatie problemen voorkomt en als team in dezelfde richting gaat vliegen.

catusco-efficiency-management

Groepsdynamiek bepaalt heel erg de kwaliteit van het samenwerken in teams. Het kan de motor zijn van efficiëntie en succes, of... het kan de boel helemaal lamleggen.

Met groepsdynamiek gaan we kijken naar deze onderstromen om zo de individuele én de teamefficiëntie te verbeteren.

"De opleiding zat op alle vlakken zo goed in elkaar, dat het ruimte creëerde voor interactie en diepgang, waardoor een opleiding pas echt interessant wordt.​​"

"...Jenny gaf het gevoel dat alles bespreekbaar was en dat bood de veiligheid om dieper te graven en door te vragen, zodat elk individu het beste uit de training kon halen voor hem/haar.​​"

Authentiek

Deelnemer centraal

Inspiratie ten top

Blijvend resultaat

zowel NL als FR

AnsPhotography_2019_portrait_JennyCornel

Over Jenny Cornelis

Succesvolle veranderingen in mensen en organisaties creëren, dat is wat ik met Catusco wil doen. Elke dag opnieuw ervaar ik dat wanneer mensen een persoonlijke groei doormaken, ze kunnen openbloeien, en dat vervolgens ook het team of het bedrijf waar ze in werken kan groeien. 

 

Ook bij mezelf mocht ik dit ervaren. Ik was goed in wat ik deed, maar toch klopte het niet. Ik werd moe en miste de vervulling waar ik zo naar verlangde. Pas op het moment dat ik dankzij een persoonlijke groeitraining inzicht kreeg in mijn persoonlijkheidsprofiel, kon het kantelen. 

Gratis intake

Heb je een vraag over jouw leiderschap of over jouw team? Wil je graag even kennismaken om te kijken of het klikt? Contacteer me dan voor een gratis intakegesprek. 

Catusco_115_5752.jpg
bottom of page