top of page

Efficiency Management

Efficiënt kunnen werken geeft veel voldoening. Het zorgt ervoor dat je gedaan krijgt wat je gepland had, dat je op het einde van de dag energie overhoudt en tevreden je werkdag kan afronden.

Vaak zijn het onze eigen vaste gewoonten en aangeleerde routines die ervoor zorgen dat onze efficiëntie niet optimaal is. In deze trainingen komen handige tools aan bod die zowel op individueel vlak als in teamverband de efficiëntie aanzienlijk zullen verhogen. De focus hierbij blijft echter steeds op de mens liggen. We leren deze tools zo inzetten dat je er meester van wordt en geen slaaf. Zo verbeteren niet alleen je prestaties, maar neemt ook je welbevinden toe!

 

Heb je naast soft skills efficiency management ook nood aan hard skill opleidingen? Dan verwijs ik je graag door naar een geschikte expert in dit domein

Action Management

In deze training leer je effectief en efficiënt werken, schep je meer duidelijkheid in je job en zoom je in op tal van aspecten die daarbij komen kijken.

Je gaat aan de slag met handige tools en krijgt inzicht in jouw manier van werken en in die van anderen. Zo voel je controle en perspectief in alles wat je doet en ervaar je meer rust in je job én in je hoofd.

Catusco_JennyCornelis_action-management.
The Wall of Ideas

Brain Mapping

Met Brain Mapping kan je complexe informatie vlot inventariseren, analyseren en onthouden. Je leert meer over de manier waarop je denkt. Je ontdekt de beste technieken om je geheugen te ondersteunen en creatief te denken. Deze tool is onontbeerlijk bij de voorbereiding van presentaties, brainstormsessies en complexe projecten.

Collectieve Intelligentie

In deze training leer je als team om efficiënt en participatief samen te werken. Je gaat aan de slag met concrete situaties uit je bedrijf. Je ontdekt hoe je als team praktische en relevante oplossingen kunt creëren en hoe je efficiënt collectieve en individuele beslissingen kunt nemen met respect voor alle teamleden.

Catusco_JennyCornelis_collectieve-intell

Interesse in één van deze opleidingen voor jouw team?

Of wil je eerst overleggen wat voor jullie context het beste is?

Catusco_103_5710_edited.jpg

Omdat we een virtuele sessie hadden, moest onze lesgever creatief zijn om het interactief te maken. Ik vond dat ze dat heel goed heeft aangepakt en de afwisseling tussen theorie en bespreekmoment/opdracht in kleine groepen a.d.h.v. een break-out room vond ik zeer positief. Dit zette ons tot denken, leidde tot verschillende nieuwe inzichten en het helpt om de materie beter te begrijpen én te onthouden.

Super motivating trainer, training really suited to the group and needs, it's the first training of my life or I did not have a "minute" of falling asleep! :-)

Deze opleiding werd gegeven door Jenny, een zeer sympathieke vrouw die weet waarover ze spreekt. Het is niet enkel theorie maar deze wordt toegepast op je eigen manier van werken. De training houdt rekening met de noden van trainees. Het geeft een duidelijk zicht over de verbeterpunten en sterke punten in je dagdagelijkse leven. Zeker een aanrader!

bottom of page